
גילת סגל
מטפלת רב תחומית מוסמכת, מורה רוחנית ומרפאה אנרגטית
1 קורסים
2516 צפיות
ללא דרישות.
"בו בזמן" מתקיימים עוד פוטנציאליים אפשריים שלכם. הרחבת התודעה ליקום המקביל שלכם מאפשרת להתחבר ליקום בו אתם כבר חיים בתאום עם תכליתכם הגבוה, ולהביא לחייכם, ביקום זה, מודעות ואנרגיה התואמת את בחירותיכם הגבוהות. זה הזמן לחקור עולמות מופלאים ומרגשים אלו, שהם גילוי עצמי מורחב. וכל זה, בדרך קלה ונגישה לכולם.
הקורס כולל חוברת דיגיטאלית ומדיטציית התכנסות ליקום מקביל (אודיו) הערכה מיועדת עבור - מטפלים, ומרפאים אנרגטים - כל אדם המעוניין ללמוד להכיר פוטנציאל רב מימדי נוסף שקיים בתוכו, ולמי שעוניין לחקור את חייו המקבילים. מה תקבלו? תבינו מה זה יקומים מקבילים, תועלות ומטרות. תלמדו מהי נקודת מוצא לפתיחת זרם התודעה לערוץ זה.
אילו אמונות חוסמות מעבר ליקום מקביל ואילו אמונות מקדמות מסע ליקום מקביל. תדעו אילו נושאים ניתן לחקור ולרפא באמצעות מדיטצייה ליקום מקביל, מה ההבדל בין מסע דרך יקומים מקבילים לבין מסע דרך חיים קודמים וחיים עתידיים. מהם הזמן והמקום בחיים מקבילים. תכירו דרכי גישה ליקומים מקבילים, כמו זמן חלימה. תדעו מהם ההכנות הדרושות לכניסה ליקום מקביל.
תקבלו הנחייה מפורטת של גוף הסשן, והנחייה כיצד לסגור מסע מדיטטיבי ליקום מקביל. תקבלו שאלות מכוונות במהלך המדיטצייה ושאלות לעבודה בסיומה. תחוו מדיטצייה מונחיית ליקום המקביל שלכם.
יקומים מקבילים לשם מה? תועלות ומטרות. מה ניתן הבין ולחוות באמצעות גלישה ליקום מקביל. לקורס מצורפת חוברת יקומים מקבילים, קובץ המכיל את תוכן הקורס כולו. הקובץ מצורף כאן. הורידו את הקובץ, והשתמשו בו כמדריך לכל השיעורים בהמשך.
קובץ חוברת הקורס מצורף לשיעור מס' 1
מדוע חלק גדול מהיקום הוא בלתי נראה עבורנו? המבנה הגאומטרי של הטורוס. אילו אמונות חוסמות מעבר ליקום מקביל ואילו אמונות מקדמות מסע ליקום מקביל.
החל משנת 1998 אני מטפלת רב תחומית מוסמכת, מלמדת, מנחה, מורה ומרפאה אנרגטית, מורה לשפת האור וגאומטריה מקודשת.
במקביל אני גם מנהלת את האקדמיה לחיים מוארים – סטודיו וקליניקה בהוד השרון העוסק בחניכות, קורסים סדנאות, למידה והכוונה, לימודי עומק, הכשרה והרחבת ארגז הכלים למטפלים, מרפאים ומורים רוחניים, לצד סדנאות קצרות ומתן ייעוץ ממוקד בנושאים הקשורים למעגל החיים.
הגישה שלי משלבת הבטים פרקטיים ישומיים לצד ידע אנרגטי ורוחני גבוה להתפתחות רוחנית וחיים מוארים.
ועוד כמה מילים על עצמי:
הוסמכתי במגוון רחב של שיטות וטכניקות, הוכשרתי כמורה לשפת האור בשושלת של מרפאים שמאניים בשם “הקורנדרוס”.
בוגרת תואר ראשון במדעי הרוח, ובוגרת “בית צבי” ביה”ס הגבוה לאומנויות הבמה והמשחק.
לימדתי והנחתי סדנאות יחודיות בהן שילבתי כלים וידע מרפואה הוליסטית עם עולם האומנות, והמיסטיקה.
אני מטפלת מוסמכת בריברסינג ונשימה מעגלית מטעם מכללת רידמן, המכללה לרפואה משלימה.
מטפלת מוסמכת בפרחי באך, תטא הילינג, רייקי, בודי ספין – איזון תדרים.
כמו כן, אני מנחת מעגלי נשים מוסמכת ומומחית בטיפולי נשים.
מצוין! כמעט סיימנו,
עכשיו כדי להשלים את הרשמתך לאתר יש
לגשת לתיבת האימייל שלך וללחוץ על הקישור המצורף שם.
במידה והאימייל אינו נמצא, יש לחפש בלשונית
"קידומי מכירות" או בתיבת ה-"Spam".
במידה ועדיין קיימת בעיה בהתחברות ניתן לפנות לשירות הלקוחות באתר בקישור זה.
בהצלחה!